Satış Sanattır

Eğitim Kategorisi: Satış Okulu
Eğitim Süresi: 26 Dk.
Eğitmen: Koray Çelik

Eğitimin Hedefi

Yaşadığımız hayatın her aşamasında satış mevcuttur ve herkes satış işindedir. Kurduğumuz iletişimde etkileme, ikna etme ve harekete geçirme söz konusu ise bunun adı satıştır. Doğuştan satışçı diye bir şey yoktur, satış kazanılan ve geliştirilebilen bir beceridir. Satış becerilerinizi geliştirmek ister misiniz?

Eğitimin İçeriği

• Neden mi satamadınız?
• Hayatında satış yapmayan var mı?
• 7 saniye kuralı
• Ahenk etkisi
• Potansiyel müşteri yaratmak?
• Yeni satış modeli
• Satış duygu transferidir!
• Müşteriler ne ister?
• Çok mu satmak istiyorsunuz?
• İtiraz mı var?
• İtirazlarla nasıl başa çıkabilirim?
• Satın alma sinyallerini kaçırmayın!
• Taraftar müşteriniz var mı?
• Altın kapanış

V. Koray Çelik

İşletme Bölümünü mezunudur. Üniversiteyi bitirdikten sonra profesyonel iş hayatına atıldı. 17 yıldır sektöründe lider kurumlarda satış&pazarlama ve bayi satış kanalı kurma, geliştirme, yönetme ve denetleme konularında deneyimler edindi. Halen profesyonel iş hayatına devam ederken İzgören Akademi’de eğitmen ve danışman olarak çalışmalarına devam etmektedir.
Profesyonel iş hayatına Roche Müstahzarları Sanayi A.Ş’de Konya ilinde Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi ağırlıklı olarak uzman hekim ziyaretleri ile ürün tanıtımları yapmak üzere Tıbbi Satış Mümessili görev aldı.
Ardından Abdi İbrahim İlaç Sanayi A.Ş’ne geçerek 2006 yılına kadar Tıbbi Satış Mümessili olarak çalışmaya devam etti.
2006 yılında Abdi İbrahim İlaç Sanayi A.Ş’de Diyabet Grubunun 10 ili kapsayan Bölge Müdürü olarak görev aldı. (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Antalya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur). 8 kişilik bir ekip ile bölgede ki Endokrin, Dâhiliye, Kardiyoloji uzman hekimlerinin ziyaretlerinin planlanması, bölge hedeflerinin gerçekleşmesi görevlerini üstlendi.
2009 yılında kariyerine farklı sektör ve iş deneyimleri eklemek adına Telekomünikasyon sektörüne geçiş kararı aldı. Vodafone Telekomünikasyon A.Ş’ de Akdeniz Bölge Satış Yöneticisi olarak görev aldı. Bayi Satış Kanalı kurma, geliştirme, yönetme, denetleme alanlarında deneyimler edinmeye başladı. Vodafone bünyesinde ilk olarak Bireysel Satış Kanalında çalışmalarda bulunda. Mağazacılık ve perakende alanında deneyimler edindi. Ardından Vodafone bünyesinde Distribütör Satış Kanalı deneyimleri edindi. Son olarak da Vodafone bünyesinde Kurumsal Satış Kanalı deneyimleri edindi. Bu kanalda aynı zamanda KOBİ Müşteri yönetimi tecrübelerini edindi. Vodafone bünyesinde Bayi Satış Kanalı yönetimi deneyimleri, tecrübeleri ve iş sonuçları nedeniyle,
2014 yılında elektronik güvenlik hizmetleri konusunda sektör ve Türkiye lideri olan Pronet Güvenlik Hizmetleri A.Ş’ de Akdeniz Kanal Geliştirme Müdürü olarak görev almaya başladı. Kendisine bağlı 6 ilde (Antalya, Denizli, Isparta, Burdur, Konya, Karaman) potansiyel bayi adayları bulmak ve bu yatırımcıları Pronet Çözüm Ortağı olarak sisteme dâhil etme çalışmalarını yürütmekte. Çözüm Ortakları ile birlikte organizasyon kurmak, satış performanslarının yönetimi ve gelişimi, mali yapılarının takibi, çözüm ortaklarının iş yapış modellerinin belirlenmesi ve takibi, kurumsal kimliğe uygun satış faaliyetlerinin yürütülmesi süreçlerinin planlanması ve yönetimi deneyimlerini edindi.
2016 yılı Eylül ayında İzgören Akademi “Eğitmen Uzmanlık Programına” katıldı. Kasım 2016’da programı bitirdikten sonra Türkiye Uğur Böcekleri Projesi kapsamında Uğur Böceği Derneği Gönüllüsü olarak “Kendi Hayatının Lideri Ol” seminerleri verdi.
İzgören Akademi de İletişim, Takım Çalışması, Müzakere ve İkna yanı sıra Satış ve Pazarlama alanlarında eğitimleri vermekle birlikte, Bayi Organizasyonu oluşturmak isteyen firmalara Bayi Satış Kanalı Kurma, geliştirme, yönetme ve denetleme konularında danışmanlık hizmetleri vermektedir.


Tanıtım Videosu