Dönüşüm

Eğitim Kategorisi: 21.Yüzyıl Yetkinlikleri
Eğitim Süresi: 8 Dk.
Eğitmen: Tacettin Açıkgöz

Kimlere Öneriyoruz?

Tüm ekip üyelerine.

 Eğitimin Hedefi

Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısına sahip, çeviklik yetkinliğini kullanabilmesi için hızlı ve esnek olabilen kişiler yetiştirmek.

Eğitim İçeriği

  • Dönüşüm Kitabı Hakkında Bilgilendirme
  • Samsa ve Ailesi
  • Gregor’un Dönüşümü
  • Çeviklik Kavramı – Hızlılık ve Esneklik Özellikleri
  • Yenilikçi Yaklaşım İçin Gereklilikler

Tacettin AÇIKGÖZ

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi’nde tamamladıktan sonra yüksek lisansını ‘Psikoloji’ alanında yapmıştır. Farklı disiplinlerle gelişmeyi seven Açıkgöz, kendisini öğrenmeye ve bireylerin değişimine katkı vermeye adamıştır.

İş yaşamına sağlık sektöründe Satış Yetkilisi ve İş Güvenliği Uzmanı olarak başlamıştır. Farklı sektörlerden, çeşitli büyüklüklerdeki birçok kuruma hizmet vermiştir. Ardından Çukurova Holding - Çukurova Kağıt ve Ambalaj Grubu’nda ‘Satış Mühendisi’ olarak görev almıştır. İstanbul Avrupa Yakası’nda mevcut müşteri portföyünü yönetmiştir. Aynı zamanda yeni kurumlarla ticari ilişkiler kurulmasına destek olmuştur.

2018 yılından bu yana İzgören Akademi bünyesinde Kurumsal Projeler Uzmanı pozisyonunda görev yapmaktadır. İstanbul ve Trakya Bölgesi’ndeki yerel ve uluslararası pek çok firmanın, kurumsal gelişim yolculuğunun tasarlanması ve uygulanmasında aktif rol almaktadır. İzgören Akademi ‘Eğitmen Uzmanlık Programı’ ve İstanbul Aydın Üniversitesi ‘Eğitimcinin Eğitimi’ sertifika programlarını tamamlamıştır. 2021 yılı itibariyle ‘Eğitmen’ ve ‘Veri Analitik Lideri’ olarak görevine devam etmektedir.

Müzikle ilgilenir. 2005 yılından beri solist ve gitarist olarak yer aldığı sahne çalışmalarına devam etmektedir. Başta psikoloji, tarih ve klasik edebiyat alanlarında olmak üzere birçok alanda kitap okumayı sever. Not alır, yorumlar. İçerik hazırlayıp paylaştığı “Derkenar Sohbetleri” isimli YouTube kanalının kurucusudur. Kitaplarla iş yaşamını birleştirdiği özel içeriklerine ve 21. yüzyıl yetkinliklerine dair hazırladığı eğitim videoları, İzgören Akademi’nin grup şirketi Vizgo Akademi’de yayımlanmaktadır.

Türkiye Uğur Böcekleri Derneği kapsamında "Mavi Uğur Böceği" olarak devlet okullarında gönüllü seminerler vermektedir.

Açıkgöz; Sunum Teknikleri, Dijital Sunum Teknikleri, Takım Çalışması, İletişimin 5 Anahtarı, Sorumluluk Sahibi Çalışan Olmak, Müzakere ve İkna Becerileri, Stres Yönetimi ve Çatışma Yönetimi eğitimlerini vermektedir. Aynı zamanda Vaka Atölyesi ve Kitap Atölyesi uygulayıcısıdır.