Güçlü Kariyer İçin Güçlü İmaj

Eğitim Kategorisi: Satış Okulu
Eğitim Süresi: 21 Dk.
Eğitmen: Aslı Akın

Kimlere Öneriyoruz?

İş hayatındaki başarısını stiliyle desteklemek ve profesyonelliğini yansıtan güçlü bir imaj yaratmak isteyen herkese bu eğitimi öneriyoruz.

Eğitimin Hedefi

Bu eğitim ile hedefimiz, iş hayatındaki profesyonellerin doğru zamanda doğru mekanda doğru kıyafetlerle bulunmasına, kendisine yakışan giysilerin yardımıyla güçlü bir imaj yaratmasına ve doğru giyinmenin püf noktalarını kavramasına yardımcı olmaktır.

Eğitimin Amacı

Eğitimin amacı, kişilerin kıyafet kodlarını tanımalarını sağlamak ve nerede ne giyileceği konusunda kafa karışıklığı yaşamalarını engellemektir. Kıyafet kodlarının doğru uygulanmasını sağlamak, kapsül gardırop gibi trendleri uygulamak izleyen katılımcılara rehberlik etmek ve kişilerin kendi tarzlarını çalışma ortamlarına yansıtmalarına yardımcı olmak da bu eğitimin öncelikli hedefidir.

Eğitimin Geliştireceği Yetkinlikler

  • Başarı için giyinme becerisi
  • Profesyonelliğini kıyafetlerle destekleme becerisi
  • Bilinçli alışveriş yapma becerisi
  • Kıyafet kodlarını tanıma ve uygulama becerisi
  • Kapsül gardırop yaratma becerisi

    Aslı Akın

    Profesyonel hayatına ATV Haberde başlayan Aslı Akın, kariyeri boyunca uluslararası ajanslarda kıdemli metin yazarı olarak çalışmış; kurumsal iletişim, doğrudan pazarlama, etkinlik ve sosyal medya alanlarında birçok ödüllü kampanya kurgusunun yaratım sürecinde görev almıştır. 

    Bilişim, telekomünikasyon, hızlı tüketim, otomotiv ve moda sektörlerinin önde gelen markalarıyla çalışan Aslı Akın, online ve offline pazarlama stratejilerinin belirlenmesi, marka konumlandırma, yaratıcı içerik ve kurum içi iletişim kampanyalarının planlanmasında aktif rol oynamıştır.

    İletişim alanındaki çalışmalarına paralel olarak modaya olan tutkusunun da peşinden giden Aslı Akın, stil danışmanlığı alanındaki eğitimlerini İtalya/Milanoda tamamlamıştır. Kıyafetlerin de önemli birer iletişim aracı olduğuna inanan Aslı Akın, hem bireylere hem de kurumlara danışmanlık ve eğitimler vermektedir.